Aura-kasvisvuoka

Aura-kasvisvuoka on kivaa vaihtelua liharuokiin. Sitä voisi tarjota myös lisukkeena, mutta koskapa Aura-juustossa on 18 g proteiinia 100 grammaa kohden, se ei välttämättä tarvitse kylkeensä lihaa tai kalaa. Käytin itse Auraa koko paketillisen, ja lopputulos oli maukas mutta aika tuhti. Ruokaa voisi keventää lisäämällä kasviksia, esimerkiksi perunasuikaleita tai kirsikkatomaatteja.


1 kesäkurpitsa
1 iso paprika
3-4 isoa porkkanaa
½-1 pkt Aura-juustoa
ripaus timjamia, rosmariinia ja mustapippuria

Voitele uunivuoka ja laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Kuori porkkanat, ja suikaloi kasvikset pieniksi tikuiksi. Leikkaa Aura karkeiksi paloiksi. Lastaa kasvikset ja juusto vuokaan, ja ripottele päälle mausteet. Pyöräytä ainekset sekaisin, ja laita vuoka uuniin. Paista noin 50 minuuttia, sekoita puolivälissä. Kasvikset jäävät pureksittavan rapeiksi. Mikäli suosit pehmeämpää syötävää, lisää paistoaikaa tai -lämpöä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Peltimunakas

Banaani-rahkapannari

Feta-kasvispihvit uunissa