Aura-kasvisvuoka
Aura-kasvisvuoka on kivaa vaihtelua liharuokiin. Sitä
voisi tarjota myös lisukkeena, mutta koskapa Aura-juustossa on 18 g proteiinia
100 grammaa kohden, se ei välttämättä tarvitse kylkeensä lihaa tai kalaa. Käytin itse Auraa koko
paketillisen, ja lopputulos oli maukas mutta aika tuhti. Ruokaa voisi keventää
lisäämällä kasviksia, esimerkiksi perunasuikaleita tai kirsikkatomaatteja.
1 kesäkurpitsa
1 iso paprika
3-4 isoa porkkanaa
½-1 pkt Aura-juustoa
ripaus timjamia, rosmariinia ja mustapippuria
Voitele uunivuoka ja laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Kuori
porkkanat, ja suikaloi kasvikset pieniksi tikuiksi. Leikkaa Aura karkeiksi
paloiksi. Lastaa kasvikset ja juusto vuokaan, ja ripottele päälle mausteet.
Pyöräytä ainekset sekaisin, ja laita vuoka uuniin. Paista noin 50 minuuttia,
sekoita puolivälissä. Kasvikset jäävät pureksittavan rapeiksi. Mikäli suosit pehmeämpää
syötävää, lisää paistoaikaa tai -lämpöä.
Kommentit
Lähetä kommentti