Aurainen kanavuoka
Kana, aura ja paprika, tuo ihana yhdistelmä! Säilykehedelmäthän ovat fodmap-ruokavaliossa rajoitettavien listalla, mutta mikäli säilykeananas ei aiheuta sinulle oireita, sitä kannattaa ehdottomasti lisätä joukkoon tuomaan makeutta ja raikkautta. Jos laiskuus iskee, voit kokeilla korvata auran, perunasuikaleet ja ehkä kermankin uunivalmiilla sinihomejuustoperunoilla, jotka vasta bongasin kaupan pakastealtaasta.
350-400 g maustamattomia kanasuikaleita
n. 500 g perunasuikaleita (pakaste)
1 paprika
1 prk ananaspaloja valutettuina (vain jos säilykeananas sopii sinulle)
n. 100 g sinihomejuustoa muruina
2,5 dl laktoositonta ruokakermaa
suolaa, kuivattua ruohosipulia, timjamia, valko- tai mustapippuria
Paista kanasuikaleet pannulla kypsiksi. Voit lisätä niihin hieman suolaa jo tässä vaiheessa. Pilko paprikat kanan kypsyessä. Voitele iso uunivuoka ja kaada pohjalle osa perunasuikaleista. Kasaa niiden päälle kaikki muut ainekset paitsi kerma. Kauhaise ainekset isolla lusikalla sekaisin, ja lisää päälle loput perunasuikaleet ja kerma. Paista uunissa 200 asteessa 45 minuuttia.
350-400 g maustamattomia kanasuikaleita
n. 500 g perunasuikaleita (pakaste)
1 paprika
1 prk ananaspaloja valutettuina (vain jos säilykeananas sopii sinulle)
n. 100 g sinihomejuustoa muruina
2,5 dl laktoositonta ruokakermaa
suolaa, kuivattua ruohosipulia, timjamia, valko- tai mustapippuria
Paista kanasuikaleet pannulla kypsiksi. Voit lisätä niihin hieman suolaa jo tässä vaiheessa. Pilko paprikat kanan kypsyessä. Voitele iso uunivuoka ja kaada pohjalle osa perunasuikaleista. Kasaa niiden päälle kaikki muut ainekset paitsi kerma. Kauhaise ainekset isolla lusikalla sekaisin, ja lisää päälle loput perunasuikaleet ja kerma. Paista uunissa 200 asteessa 45 minuuttia.
Kommentit
Lähetä kommentti