Halloumiburgerit

Muutaman hampurilaiskokeilun jälkeen tämä on makoisa suosikkini!  Ihanan halloumin kruunaavat kapriskastike ja raikas ananas. Kaiken lisäksi burgerit on nopea tehdä. Lidlin luomukaurasydämet on tehty 100-prosenttisesti kaurasta, ja ne sopivat tähän ruokaan niin makunsa kuin muotonsa takia paremmin kuin hyvin. Gluteenittomia sämpylöitäkin voi toki käyttää, jolloin niihin kannattaa tehdä pannulla kullanruskea paistopinta. Herkkä voi jättää säilykeananaksen pois, mutta joillekin mehun pois kaataminen voi kuitenkin riittää.



4 kaurasydäntä tai gluteenitonta sämpylää
2 pkt laktoositonta tai vähälaktoosista halloumia
4 ananasrengasta (jos olet herkkä, käytä tuoretta ananasta)
2 tomaattia
jäävuorisalaattia

kastike:
1 prk laktoositonta kermaviiliä
1-2 rkl Felixin kevytmajoneesia
1-2 rkl kapriksia
kuivattua ruohosipulia, mustapippuria

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Pilko salaatti ja viipaloi tomaatit. Leikkaa molemmat halloumit puoliksi niin, että saat yhteensä neljä "pihviä". Paista halloumi ja ananasrenkaat nopeasti molemmin puolin rasvassa kuumalla pannulla. Kokoa burgerit ja nauti!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Peltimunakas

Banaani-rahkapannari

Feta-kasvispihvit uunissa