Pähkinäinen katkarapuwokki
Ostin ensimmäistä kertaa maapähkinävoita, ja olen nyt kokeillut, millaisiin ruokiin se sopisi. Voi sisältää pelkkää maapähkinää, joten se on aika tuhdin pähkinäistä. Toistaiseksi olen tykännyt käyttää sitä suolaisiin ruokiin, dippipohjana ja wokissa. Katkarapu ja ananas sopivatkin kivasti pähkinän kanssa yhteen! Kannattaa toki muistaa tässäkin reseptissä tarkistaa, sopivatko kaikki ainekset juuri sinulle.
1 pieni kesäkurpitsa
1 punainen paprika
3 keskikokoista porkkanaa
1 prk ananaspaloja
1-2 rkl maapähkinävoita
1 rkl soijakastiketta
2-3 tl maissitärkkelystä
1 pss katkarapuja
vettä
suolaa
kuivattua ruohosipulia, kuivattua karhunlaukkaa, mustapippuria, paprikajauhetta, juustokuminaa
Pilko kasvikset ja paista hieman pehmeiksi ja maista. Sekoita joukkoon maapähkinävoi, soijakastike ja ananakset. Ananasmehun voi heittää joukkoon. Sekoita maissitärkkelys tilkkaan vettä, ja kaada kastikkeeseen. Lisää vettä kastikkeeseen, kunnes nestettä on riittävästi. Lisää katkaravut ja kuumenna. Tarjoa riisinuudelin kanssa.
1 pieni kesäkurpitsa
1 punainen paprika
3 keskikokoista porkkanaa
1 prk ananaspaloja
1-2 rkl maapähkinävoita
1 rkl soijakastiketta
2-3 tl maissitärkkelystä
1 pss katkarapuja
vettä
suolaa
kuivattua ruohosipulia, kuivattua karhunlaukkaa, mustapippuria, paprikajauhetta, juustokuminaa
Pilko kasvikset ja paista hieman pehmeiksi ja maista. Sekoita joukkoon maapähkinävoi, soijakastike ja ananakset. Ananasmehun voi heittää joukkoon. Sekoita maissitärkkelys tilkkaan vettä, ja kaada kastikkeeseen. Lisää vettä kastikkeeseen, kunnes nestettä on riittävästi. Lisää katkaravut ja kuumenna. Tarjoa riisinuudelin kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti