Pippurikermakana ja yrttiporkkanat
Pippurikermakana on niin helppo ja maukas arkiruoka, että sitä tehdään meillä melkeinpä viikoittain. Lisäksi se on minulle "turvaruoka", jossa ei ole mitään, mikä ei minulle sopisi. Uunissa paahdetut porkkanat ovat lisukkeen roolista huolimatta tämän ruuan kruunu, joten ne kannattaa vaivautua tekemään!
Yrttiporkkanat:
3-4 isoa porkkanaa
tilkka öljyä
suolaa
timjamia, persiljaa, basilikaa, ruohosipulia, karhunlaukkaa
Laita uuni 200-225 asteeseen. Kuori porkkanat ja pilko lohkoiksi. Levitä porkkanat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, ja sekoita niihin öljy ja mausteet. Paista 20-30 minuuttia.
Kanakastike:
300 g maustamattomia kanasuikaleita
1 prk laktoositonta pippurikermaa
suolaa
yrttejä, esim. timjamia, persiljaa ja ruohosipulia
Paista kanasuikaleet pannulla kypsiksi. Lisää kerma ja mausteet. Sekoittele hetki. Tarjoa täysjyväriisin ja yrttiporkkanoiden kera.
Kommentit
Lähetä kommentti