Pippurikermakana ja yrttiporkkanat

 Pippurikermakana on niin helppo ja maukas arkiruoka, että sitä tehdään meillä melkeinpä viikoittain. Lisäksi se on minulle "turvaruoka", jossa ei ole mitään, mikä ei minulle sopisi. Uunissa paahdetut porkkanat ovat lisukkeen roolista huolimatta tämän ruuan kruunu, joten ne kannattaa vaivautua tekemään!


Yrttiporkkanat:

3-4 isoa porkkanaa

tilkka öljyä

suolaa

timjamia, persiljaa, basilikaa, ruohosipulia, karhunlaukkaa

Laita uuni 200-225 asteeseen. Kuori porkkanat ja pilko lohkoiksi. Levitä porkkanat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, ja sekoita niihin öljy ja mausteet. Paista 20-30 minuuttia. 


Kanakastike:

300 g maustamattomia kanasuikaleita

1 prk laktoositonta pippurikermaa

suolaa

yrttejä, esim. timjamia, persiljaa ja ruohosipulia

Paista kanasuikaleet pannulla kypsiksi. Lisää kerma ja mausteet. Sekoittele hetki. Tarjoa täysjyväriisin ja yrttiporkkanoiden kera.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Peltimunakas

Banaani-rahkapannari

Feta-kasvispihvit uunissa