Uunipaninit

 Nopea. Helppo. Maukas. Muokattavissa omaan makuun. Jos haluat lihattoman version, korvaa kana esimerkiksi oliiveilla tai lisäämällä tomaatin määrää.



Schärin gluteenittomia paninisämpylöitä (3 kpl/pkt)

2 tomaattia

1 pkt laktoositonta mozzarellaa

1/2 pkt Vuolu kanafileetä (pehmeä savu) tai muuta kypsää kanaa tai leikkelettä

tilkka öljyä

kuivattua basilikaa, ruohosipulia, persiljaa ja timjamia

(tuoretta basilikaa)


Halkaise sämpylät niin, että puoliskot jäävät toisesta reunasta kiinni toisiinsa. Sekoita kuivatut yrtit tilkkaan öljyä, ja levitä yrttiöljyä sitten sämpylöiden sisäpinnalle. Asettele sämpylöiden väliin viipaloidut tomaatit, kanapalat ja mozzarellaviipaleet. Asettele paninit uunivuokaan täytepuoli ylöspäin. Paista uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia. Tarjoile tuoreen basilikan kera.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Peltimunakas

Banaani-rahkapannari

Feta-kasvispihvit uunissa