Pinaattinen kanakastike

Helppoa ja nopeaa arkiruokaa yksinkertaisista aineksista. Usein teen riisin kanssa pippurikermakanaa ja porkkanoita, mutta gluteenittoman pastan kanssa valmistan mieluummin tätä pinaattikanaa. Juustokerma sopii pinaatin kanssa erityisen hyvin, mutta jos ei pidä sen mausta, maustamaton kerma käy myös. Jos käytät pippurikermaa, älä lisää enää erikseen pippuria.

300-400g maustamattomia kanasuikaleita

1 pieni paprika

1 rasia kirsikkatomaatteja

1 pss pakastepinaattia 

1 prk laktoositonta ruokakermaa (juusto- ja pippurikermat sopivat tähän myös hyvin)

timjamia

basilikaa

ruohosipulia

oreganoa

musta- ja valkopippuria

suolaa

(tarjoiluun juustoraastetta)


Ruskista kanasuikaleet paistinpannussa. Mausta. Huuhdo kirsikkatomaatit ja puolita, mikäli ne ovat isoja. Pilko paprika ja lisää tomaattien kanssa paistinpannulle. Paista kana ja kasvikset kypsiksi. Lisää pinaatti ja kerma. Keitä hiljalleen, kunnes pinaatti sulaa kokonaan. Tarjoile gluteenittoman pastan tai riisin kanssa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Peltimunakas

Banaani-rahkapannari

Feta-kasvispihvit uunissa